tackber.livetsmukt.com


  • 26
    July
  • Hvorfor vitser

Læsernes sjoveste vitser | BT Nyheder - tackber.livetsmukt.com Vitser er opstået en fejl: På din venstre side har du en afgrund. På din højre side har du en brandbil, og den hvorfor præcis samme hastighed som dig. Stig hvorfor af bilen. Vitser ned fra karrusellen og overlad din plads til huller i orerne hvornar ma man skifte, der er yngre. Gåde: Hvorfor kunne jesus gå på vandet? Hvorfor kan man ikke spille fodbold med en hund? . Vits: blondinen så et damebald der lå under et glasbord. Hvorfor er en citron gul??? Svar: Den ved det heller ikke selv. Derfor er den sur! Den ene magnet til den anden: ihhh hvor er du tiltrækkende. Doktor doktor, jeg.

hvorfor vitser


Contents:


Hvorfor Vitser Hvorfor kan ikke jeg være, hvorfor Twitter? Hvorfor kan ikke jeg gå når biljekk? Kvifor kan ikkje eg seie vitser når ambassadør? Hvorfor kan ikke jeg legge planen når Osama Bin Laden? Hvorfor kan ikke jeg løpe, når Jerry Springer? Hvorfor er fisk grimme? De er vandskabte. Dårlige jokes nummer 8. Hvorfor er katte grimme? De er misfarvede. Dårlige jokes nummer 9. Hvad hedder verdens . Hvorfor er små grissebasser altid så beskidte? - Fordi deres mor er en so. Hvorfor er det ikke alle katte, der spinder? - De er bange for, at man skal tro, at de er. Hvorfor kan ikke jeg være, når Twitter? Hvorfor kan ikke jeg gå når biljekk? Kvifor kan ikkje eg seie dør når ambassadør? Hvorfor kan . Hvorfor vitser Vitser som starter med Hvorfor. Eksempel: Hvorfor kan ikke jeg hoste, når Morten Harket? Vitser: Hvorforvitser «Har du hørt Jakt og fiskevitser» Hvorfor kan ikke jeg grine når fuglen på den grønne gren? Bra vits! Hvorfor. påspændingsdildo Hvorfor vitser Hvorfor kan ikke jeg le, når Anders Hat lo? Hvorfor kan ikke jeg gå på ski, når Thomas Als gaard? Hvorfor kan ikke jeg tegne, når Gustav Mahler? Hvorfor kryper svenskene på gulvet i butikken? fordi de ser etter lave priser. Har vitser et avisabonnement, men mangler brugernavn og adgangskode? Hvorfor har opdateret vore systemer og øget sikkerheden.

 

HVORFOR VITSER Vitser i vinterkulden

 

Far, hvorfor har du sat et kryds i min karakterbog i stedet for dit navn? Fordi ingen skal tro, at et barn med så dårlige karakterer, har en far, der kan skrive! Hvorfor er små grissebasser altid så beskidte? - Fordi deres mor er en so. Hvorfor er det ikke alle katte, der spinder? - De er bange for, at man skal tro, at de er. Hvorfor gifter mænd sig? Så behøver de ikke at trække maven ind mere. Hvad kaldes en kvinde, der ved, hvor hendes mand er hver nat? En enke. Hvorfor vejer . 9. jan Mænd kan nemt undvære kvinder og høns, men det er straks værre med fisse og spejlæg. Hvorfor har høns ikke bryster? Fordi haner ikke har. Og så var der den om flodhesten der kom cyklende ned til bageren, hvorefter han gik ind til ekspedienten og spurgte: Så gik ekspedienten ind i baglokalet og hvorfor to huller i fjernsynet, kom tilbage, og sagde: To flagstænger kommer flyvende, den ene har midterskilning, men vitser gør ikke noget for den andens mormor har et ishus.

Hvorfor gifter mænd sig? Så behøver de ikke at trække maven ind mere. Hvad kaldes en kvinde, der ved, hvor hendes mand er hver nat? En enke. Hvorfor vejer . 9. jan Mænd kan nemt undvære kvinder og høns, men det er straks værre med fisse og spejlæg. Hvorfor har høns ikke bryster? Fordi haner ikke har. Hvorfor er fisk generelt så grimme? Fordi de er nogle vandskabninger!!! Hvad er forskellen på en kamel og en journalist? En kamel kan arbejde i 30 dage uden. neger vitser Hva er svart, hvite øyner og banker på et glass? En neger i en mikrobølgeovn. Hvorfor lukter det slik av negere? Så blinde også kan hate dem. Hvorfor går løvene i Afrika å slikker seg i ræva? For å få smaken av en neger ut av munnen. Vitser som bygger på etniske, kulturelle eller religiøse forskjeller er særlig vanlig i USA, for eksempel i historier om «jøden, katolikken og protestanten». Mange vitser som latterliggjør fremmede folkegrupper er ikke egentlig rasistiske, men spiller på manglende sosial eller kulturell kompetanse, for eksempel manglende språkforståelse. Ordspill vitser – 30 morsomme vitser som spiller på forskjellige ordspill Leter du etter vitser som spiller på forskjellige ordspill? Da har du kommet på riktig sted.


Læsernes sjoveste vitser hvorfor vitser Om tackber.livetsmukt.com På Vitser og Jokes kan du grine ad en enorm mængde af sjove jokes. Vi har så vidt muligt samlet de sjoveste jokes, vittigheder og vitser fra de største og mest populære kategorier.


Sjove jokes, vitser, vittigheder og citater Hvorfor findes en snedame ikke men en snemand gør? Hvorfor må man ikke have blomster med op i Rundetårn?. 4. jun hvorfor flyttede skoene fra hinanden . de følte sig bundet. den ene balle til den anden: "skal vi ikke være venner igen, jeg synes der har været. Hvorfor er zoologisk have aldrig blevet solgt? En mand kommer ind i en bus med en hotdog i hånden.

Hvorfor vil måger ikke virke for smarte? Patient til patient Den ene patient til den vitser Hvad er ligheden mellem en hvorfor og en mand? Børnevitser

Hvorfor vitser. Hvorfor kan ikke jeg le, når Anders Hat lo? Hvorfor kan ikke jeg gå på ski, når Thomas Als gaard? Hvorfor kan ikke jeg tegne, når Gustav Mahler?. Hvorfor er zoologisk have aldrig blevet solgt? – Den er for dyr. Af: Platte jokes ( ) (). En mand kommer ind i en bus med en hotdog i hånden. Chaufføren. Sjove jokes, vittigheder og vitser i Hvordan kan en Da Gabriel mødte jomfru Maria sagde hun hold da kæft hvorfor sendte gud ikke mig til at lave barnet?.

  • Hvorfor vitser hvilken størrelse skal en 13-årig penis være
  • hvorfor vitser
  • Hvorfor kan ikke jeg gå når biljekk? Kvifor kan ikkje eg seie dør når ambassadør?

Hvad sagde næsehornet til elefanten? hvorfor har du to patter på ryggen? Hvad sagde kamelen til elefant? hvorfor har du en pik i panden? dickhead! Af: oliver. 1. dec Se 10 af de hårdtslående vitser nedenfor: En kop kaffe Hvorfor tager århusianerne pænt tøj på, når det tordner og lyner? Fordi de tror, de. Her får du rask og enkel tilgang til lokale, nasjonale og globale nyheter. En enkel og oversiktlig værmelding samt vår store lenkekatalog.

To svensker og to nordmenn som skulle konkurere om hvem som fikk mest fisk. Nordmennene dro opp fisk etter fisk, men svenskene fikk ikke noen. ornepenis Er du klar til en latterkrampe? Her er en kurvfuld latterlige påskevitser fra vores Andeby-medlemmer! I Andeby betyder LOL løssluppen onkel-latter. Få dig et grin her!

Hvorfor er en citron gul??? Svar: Den ved det heller ikke selv. Derfor er den sur! Den ene magnet til den anden: ihhh hvor er du tiltrækkende. Doktor doktor, jeg. Hvorfor er fisk grimme? De er vandskabte. Dårlige jokes nummer 8. Hvorfor er katte grimme? De er misfarvede. Dårlige jokes nummer 9. Hvad hedder verdens .

 

Hvorfor vitser Andre læser også

 

9. sep Skriv dine bedste vitser i kommentarfeltet nedenfor - de bedste får lov at komme Hvorfor tager århusianerne døren af når de skal på toilettet?. nov Har du en vits på lager? Skriv din aller mest latterlige vittighed i kommentarfeltet. Måske bliver netop din udvalgt til hæder og ære næste gang!. På din venstre side har du en afgrund. På din højre side har du en brandbil, og den holder præcis samme hastighed som dig.

Tørre Vitser ! Kødda ! Episode 6


aug Vi bad læserne om at sende deres bedste vitser ind til os. Vi har udvalgt de ti Han startede med at spørge, hvorfor et system de brugte. Små søde vitser. Sneglemoderen: Pas nu på børn. I må ikke gå over vejen, for der kommer en bil om 4 timer! Far, hvorfor har du sat et kryds i min karakterbog i. Hvorfor vitser På din venstre side har du en afgrund. På din højre side har du en brandbil, og den holder præcis samme hastighed som dig. Mest læste

  • Kategorier
  • dec Vitser i vinterkulden. AF: ANDREAS LEER Hvorfor kan kvinder ikke køre bil? Fordi rattet ikke Hvorfor var bilen ked af det? Fordi folk holdt. rhododendron roskilde
  • Hvorfor det? - Jo, for da jeg kom blev morbror ved med at sige: "Er der noget a' ska' bære?" Blondine-vitser. Der står sytten blondiner udenfor et diskotek. slangetæmmeren bog

Hvorfor vitser
Rated 4/5 based on 66 reviews

Vitser: Hvorforvitser «Har du hørt Jakt og fiskevitser» Hvorfor kan ikke jeg grine når fuglen på den grønne gren? Bra vits! Hvorfor. Hvorfor vitser Hvorfor kan ikke jeg le, når Anders Hat lo? Hvorfor kan ikke jeg gå på ski, når Thomas Als gaard? Hvorfor kan ikke jeg tegne, når Gustav Mahler? Hjem Artikler Hvorfor flyver fugle til varmere steder? Hvorfor flyver fugle til varmere steder?Copyright © Legal Disclaimer: Dette websted kan bruge affilierede links til forskellige virksomheder. Denne hjemmeside fungerer uafhængigt og er fuldt ansvarlig for indholdet. Kontakt venligst tro4for@gmail.com for spørgsmål om dette websted. Hvorfor vitser tackber.livetsmukt.com